Målarresa Italien Anzio

Målarresa Italien 21-28 september 2024


Välkomna till en målarvecka i Anzio, en liten hamnstad strax söder om Rom. Vi målar tillsammans på förmiddagarna, resten av dagen är fri för måleri eller annat. Vi hämtar inspiration av havet, hamnen med båtarna och den långa strandlinjen, gränder och vackra, grönskande trädgårdar. Ledorden för vårt skapande blir färgerna, friden och fantasi.

 

Vi startar varje dag med roliga och bra målarövningar så att vi kommer i form och vi avrundar med gemensam genomgång där vi ser och lär av varandra och gläds åt våra resultat. Tanken från min sida som lärare är att du ska utvecklas utifrån din startposition och dina önskemål, det ska framför allt vara roligt och en njutning att måla. Du kan vara total nybörjare på denna resa, då tekniken är enkel. Eller så är du van målare, vi jobbar alla utifrån egna förutsättningar och väldigt fritt. Jag finns tillhands för feedback och stöd.

 

Det blir en heldagsutflykt till Rom och en utflykt till Anzios tvillingstad Nettuno som vi når på promenadavstånd.  Genom att ha skissblocket och några kritor i fickan när vi ger oss ut får vi många härliga skisser med oss tillbaka, att bearbeta med mer färg. Har du inte skissat förut så kommer du upptäcka en målarrikedom i denna enkla teknik.

 

Vi bor i en Villa med trädgård och pool eller på ett litet B&B vid havet som har gångavstånd till Villan. Monica Jörgensen, Italienkännare som anordnat temaresor i över 20 år, är vår guide på plats och leder utflykterna och guidar i Anzio.Fakta om resan:

  • Måleri på förmiddagarna, sedan valfritt
  • Flera utflykter planerade, till Rom och i omgivningarna.
  • Datum 21-28 september 2024
  • Pris för logi, frukostbuffé, enkel lunch, guidning i Anzio och på utflykterna samt målarkurs ca 11 500 kr, resa och utflykter tillkommer. Enkelrumstillägg 2.100 sek
  • Boende i Anzio bland grönska med havsutsikt
  • Alla 10 dubbelrum har toa och dusch och några av rummen har balkong.
  • Mer information om logi och Anzio i programmet som vi skickar vid förfrågan.


Se bilder från Anzio, där vi kommer att måla våren 2024, länk till Costiera Travel.

Se bilder från Sorrento, målet för målarresa 2022, länk till Costiera Travel.

Se bilder från 2021 då vi var i staden Amalfi: länk till Costiera Travel.


För mer information kontakta konstnär Kerstin Wessberg eller Monica Jörgensen Costiera Travel.


Välkommen med din intresseanmälan!


Här följer några foton från tidigare målarresor i Italien: