Stadshotellet - ett skissprojekt


Stadshotellet bakom kulisserna - en konstutställning med kritskisser

Kerstin: " Jag har följt med i mina kollegornas arbete och skissat i farten. Det blir kroppsspråk och typiska rörelser som får berätta om farten, energin, intensiteten som jag sett när de utför sitt jobb. "

Välkommen på vernissage på Elite Stadshotellet Karlstad, 30 oktober kl 17.00

Utställningen finns i gången mellan lobbyn och puben The Bishops Arms och kommer att finnas kvar fram till den 19 november.


Kerstin Wessberg gör snabba skisser av alla yrkesgrupper på Stadshotellet. Ett tjugotal av dessa skisser kommer att ställas ut på Stadshotellet för personalen, gäster och andra intresserade. .


Tanken är att visa allt arbete som sker bakom kulisserna och göra en konstutställning som möter en ny publik utanför konsthallen, galleriet och museet.


Några av skisserna kommer också publiceras på Elite Stadshotellets Facebook- och Instagramsidor.


Utställningen är ett samarbete mellan konstnär Kerstin Wessberg och Elite Stadshotellet i Karlstad, och sker med stöd från KC Mitt och Kulturrådet. Läs mer om KC Mitt i länken http://www.kc-mitt.se/sv


Länk till Stadshotellets öppna evenemang Vernissage 30 oktober, med mer info. Välkommen!

Varmt tack till alla på Stadshotellet som ställt upp som skissmodeller. Stort tack också till Annika Eriksdotter som tog fotona.